Hogyan lehet megérteni, hogy egy férfinak erekciója van?

Hogyan lehet megérteni, hogy egy férfinak erekciója van?

Szinte mindenki szembesül valamilyen módon az erekcióval: A férfiaknak együtt kell élniük vele, a nők szó szerint rendszeresen nekitámaszkodnak különböző testrészeikkel. Jó lenne tehát tudni, hogy miért történik, hogyan működik és milyen érzés.

Még az “erekció” szó is a latin “felegyenesedni” szóból származik, ami több mint logikus. Az erekció olyan állapot, amikor a vér a férfi péniszébe áramlik, az megnagyobbodik és megkeményedik. 

Hogyan történik ez? Tény, hogy a pénisz merevedési szövetből áll, amely nagyon gyorsan megtelhet vérrel, és szivacsos szövetből, amely védi a húgycsövet a sérüléstől, és a pénisz fejét alkotja (természetesen mindezt vékony bőr alatt).

 Amikor egy férfi felizgul, az agya jeleket küld a gerincvelőnek, a gerincvelő pedig jeleket küld a nemi szerveken keresztül futó idegeknek. Az idegek ellazítják a simaizmokat a péniszartériák falában, növelve a véráramlást. A vér megtelik a pénisszel, és a barlangos és szivacsos szövet viszont összenyomja a pénisz vénáit, elzárva a vér kiáramlását. Emiatt a tag mérete megnő és kemény lesz. 

Amikor az izgalom véget ér (az ember befejezte vagy az izgalom orgazmus nélkül telt el, ez is lehetséges, az ember nem lehet örökké a szexuális izgalom állapotában), a véráramlás csökken, az üreges és szivacsos testek térfogata is csökken , megszűnik az erek összenyomása és a pénisz ellazul.

Mivel a feszes tagban a vénák beszorulnak, a hosszan tartó erekció veszélyes lehet a keringési rendszer egészségére. Kicsit úgy működik, mintha bármilyen más végtagot, például egy kezet, összeszorítanánk, és néhány órán keresztül így tartanánk. Vagy fordítva: próbáljon meg fejjel lefelé lógni, és nézze meg, hogyan érzi magát, ha túl sok vér áramlik a test egyik részébe. Rossz érzés, nem igaz? Igen, az.

Tehát egyébként a hosszan tartó izgalom kisülés nélkül mind a férfiak, mind a nők számára káros. Ezért van értelme időről időre maszturbálni – nemcsak kellemes, javítja a hangulatot, ellazít és segít a stresszkezelésben, de javítja a keringési rendszer működését is, és megakadályozza, hogy a vér a nemi szervekben stagnáljon.

Miért nem csak erekció közben nő meg a pénisz, hanem fel is emeli? Mivel a pénisznek csak egy része (körülbelül egyharmada) van a testen kívül. A többi rész belül van, és úgy működik, mint egy kar, amely felfelé emeli a tagot. Ez a mechanizmus mindenkinél egy kicsit másképp működik, így az egyik embernél a tag nagyon magasra emelkedik, a másiknál sokkal alacsonyabbra. Minden eltérés normális.

MILYEN AZ EREKCIÓ?

Reflex. Amikor valaki (maga a férfi, a partnere vagy a párja) maszturbál, simogatással és érintésekkel stimulálja a péniszét, a vér áramlik hozzá, a pénisz megfeszül és megnagyobbodik.

Spontán. Gyakran előfordul alvás közben, akár hatszor is egy éjszaka (a tesztoszteron mennyiségétől függően). Ez egy normális, természetes folyamat, amely összefüggésben lehet a test vérkeringésével vagy az álmokkal, amelyek jeleket küldenek az agyból a nemi szervek felé.

Ez szükséges ahhoz, hogy a szervezet normálisan ellássa a nemi szerveket vérrel és oxigénnel, hogy azok egészségesek maradjanak. Ez nemcsak serdülőknél, hanem általában minden életkorban előfordul, még akkor is, ha a fiú még embrió volt, és az anya testében alakult ki – ez már megtörtént.

Pszichogén – amikor az embert bármilyen kép: auditív, szagló, vizuális vagy a képzelete által generált képzetek ébresztik fel. Itt minden egyedi, minden embert valami nagyon egyedi dolog izgat.

Hogyan lehet megérteni, hogy egy ember izgatott?

A pszichológiai kutatások eredményei szerint megállapították, hogy a különböző nemek tagjai közötti kommunikációban az arckifejezés és a gesztusok sokkal fontosabbak lehetnek, mint a szavak. A nyelv csak azt az információt közvetíti, amit az ember közvetíteni akar, a test és az arc mozgása pedig a valódi érzéseket és állapotokat tükrözi.

A pszichológiában tanulmányozták a gesztusokat és arckifejezéseket, amikor egy ember izgatott, és egy meghatározott fiziológiai algoritmusba helyezték. Verbális szinten az ember képes kontrollálni magát, de a nem verbális jeleket elég nehéz elrejteni. Amikor egy férfi felizgul, lehet, hogy szégyelli kimutatni, de a teste és az arca elárulja a valódi érzéseit:

1. A szexuális vágy leolvasható a szemekből és az arckifejezésekből. Amikor felizgulnak, a férfiak pupillái kitágulnak, és tekintetük a vágy tárgyára koncentrálódik és összpontosul. Felvont szemöldök, nyitott ajkak, enyhe pillantás a test fölött, koncentrált figyelem a női mellre – ez az érdeklődés feltételes jele és a férfi gondolatainak nagyon konkrét iránya.

2. A szemkontaktus kerülése és a mozdulatok kínos volta zavart és a vágyuk elrejtésére irányuló törekvést fejezi ki. Ez a viselkedés annak köszönhető, amit a férfi érez, amikor rossz pillanatban felizgul. A gondolatok konfliktusba kerülnek a férfias természettel, és nyugtalan mozdulatokat váltanak ki.

3. Tudattalan figyelemfelkeltés – izgalmat kiváltó gesztusok. Ugyanakkor az ember megfeszíti a hasát, kiegyenesíti a hátát, becsukja vagy kinyitja a gallérját, megigazítja a mandzsettát vagy a nyakkendőt.

4. A szapora légzés és a szomjúság szintén gyakori kísérői a szexuális izgalomnak. Nehéz nem észrevenni a légzésszám változását; a szomjúság vérbőséggel és a testhőmérséklet emelkedésével jár.

A nők számára nehéz megérteni, mit érez egy férfi, amikor izgatott. A férfi fiziológiája úgy van elrendezve, hogy a szép nemmel ellentétben sokkal nehezebben tudja leplezni az intenzív izgalmat. És nem csak arról van szó, hogy a vér a test bizonyos részeibe áramlik. A férfiak izgalma intenzívebb, és a legtöbb férfi temperamentuma természetes okokból erősebb.

A nőknek több időre van szükségük ahhoz, hogy felizguljanak, az erősebb nemnél ez a folyamat sokkal gyorsabb, és nagyon nehéz elrejteni.

Első pillantásra

Ahhoz, hogy megértse egy férfi szándékait, a nőnek kapcsolatba kell lépnie az intuíciójával, és a szemébe kell néznie. A szem, mint lelkünk tükre, sokat elárulhat tulajdonosáról, a legtitkosabb vágyakat és félelmeket is felfedheti, amelyeket valamilyen okból rejtegethet.

Az izgatott férfi szerelmes szemei különleges tűzzel égnek. Bennük olvashatod a srác gondolatait, hogy a ruhatárad melyik részét távolította már el mentálisan. Tehát először is, egy pasi akkor izgalomba jön, ha a testrészeidet, például a melleidet, a seggedet vagy az ajkaidat bámulja. És ha közben hunyorog a szeme és megnyalja az ajkait – a látvány, amit a tudat festett az embernek, “harckészültségi állapotba” hozza.

Másodszor, ha egy ember a félénk kategóriába tartozik, akkor megértheti a diákok érdeklődését. Egy izgatott fickónak kitágulnak a pupillái, mint egy részegnek. Egyébként a félhomályban történő találkozók megszokása éppen erre a jelre vezethető vissza. A kitágult pupillák a barlangi időkben azt jelentették, hogy a barlangi társ nem akar rosszat, és azóta az ilyen tekintetet tudat alatt biztonságosnak és vonzónak olvassuk. És ha a fentiekhez hozzáadsz egy álmodozó bágyadtságot és egy romantikus hunyorgást – ennyi, a férfi szexet akar, és valószínűleg nem fogod megúszni.

Ha a srác, akivel találkozgatsz, szégyenlős, vagy a helyzet nem kedvez az intim gondolatoknak, akkor az idegesség, az ellenkező irányba való elfordulási kísérletek vagy a saját kezedre való összpontosítás okozhat izgalmat. Nem rólad van szó, épp ellenkezőleg, egy férfi mindenképpen akar téged, csak a környezet vagy a környezet a reakciója alapján kényelmetlenül érzi magát.

A légzés az intimitás iránti vágy másik biztos jele. A gyakori és szakaszos sóhajok azt jelzik, hogy az úriember a határán van. Közben maguk a lélegzetek egyre mélyebbek lesznek, mintha a fickó nem kapna elég levegőt, és a szíve kalapálni kezd.

Egyébként, ha egy férfi egyértelműen szomjas és erősen lélegzik, méghozzá gyakran egyszerre, akkor ez egy remek szimbólumkombináció arra, hogy megértsük, hogy a férfi nőt akar. Szívroham jele is lehet.

Valószínűleg ez a két aspektus – a lélegzés és a látás – az egyetlen, amely megmutatja az ember valódi érzéseit, ha közvetve is, de anélkül, hogy szélsőséges eszközökhöz folyamodna. Ha azonban még mindig nem vagy biztos benne, hogy a srác akar téged, lépj tovább a következő pontokra.

Az első érintéstől kezdve

Hogy megbizonyosodjon arról, hogy gondolatai helyesek, figyeljen a férfi viselkedésére. Általában egy fiatalember, aki érdeklődik egy lány iránt, igyekszik a legjobbat kihozni belőle, hogy még apró dolgokban is a kedvében járjon. A társaságban minden tekintetével megmutatja, hogy te az ő tulajdona vagy, különösen, ha a srác egyik barátja túl aktívan próbál kommunikálni veled. Azt is megértheted, hogy akar-e téged abból, ahogyan gondoskodik róla.

Egy izgatott srác minden lehetséges módon megmutatja, hogy nem közömbös az adott személy iránt, például hoz egy poharat, vagy segít távozni. Ha pedig romantikus vacsorán vagytok, és már jól ismeritek egymást, még az is előfordulhat, hogy a saját kezéből próbál megetetni. Az ilyen gondosság azt mutatja, hogy az ön urának valóban messzemenő tervei vannak az est folytatásával kapcsolatban.

Ha egy férfi eléggé izgatott, és ezt ki is próbálja mutatni partnerének, előfordulhat, hogy mintegy véletlenül megérinti a nő kezét vagy intimebb testrészeit, végigsimít a haján, a szemébe néz, amikor túl közel hajol hozzá. Ne lepődjön meg tehát, ha a mindig diszkrét úriember hirtelen segít felvenni a kabátját, vagy maga nyújt segítséget, amikor kiszáll az autóból. Egész egyszerűen a figyelem ilyen gesztusai egy másik módja annak, hogy megérintse vágya tárgyát.

Térjünk át a nyelvre.

Megértheted, hogy a beszédmódja alapján felizgatod a férfit. Igen, igen, nem a “mit”, hanem a “hogyan”. Ha a szemed előtt egy okos és érdekes beszélgetőpartner, aki a formáiddal találkozott, hirtelen ostobaságokat kezd beszélni, elpirul, elsápad, és kissé illetlenül viselkedik, szórakoztathatod a büszkeségedet. Valószínűleg olyan vad izgalmat keltesz benne, hogy egyszerűen nem tud uralkodni magán. Ebben a pillanatban a férfi agya teljesen más információkat dolgoz fel, és teljesen más jeleket küld a fejébe.

Maga a hang hangszín is megváltozik, amikor felizgul. Lágyabbá válik, és enyhe rekedtséget kap. Ez azért van, mert a férfiaknál az izgalom pillanatában a torok gyakran kiszárad, és úgy tűnik, hogy összenyomja a hangszálakat.

Egyébként, ha a szerető nyakkendőt visel, az erős izgalom pillanatában öntudatlanul megpróbálhatja elhúzni ezt a ruhadarabot, mintha a torkát szorítaná.

Meztelen fiziológia

Talán a legegyszerűbb módja annak, hogy megértsd, hogy egy srác akar-e téged, ha belenézel a nadrágjába. Ezekben a kérdésekben a fiziológia egyáltalán nem hajlamos játszani vagy flörtölni. A srác ébren van – izgatott és szexet akar. Persze, ha előzetesen voltak bizonyos előfeltételek. Természetes, hogy a kirívó izgalom ilyen jelét csak bizonyos körülmények között vesszük észre. Például egy nudista strandon vagytok, ő rövidnadrágot visel, vagy a hálószobában vagytok.

Ha azonban erősen kételkedsz abban, hogy a srác akar téged, akkor segít a megtévesztés tesztje. Próbálja meg, mintegy véletlenül, csípőjével nekinyomni “őt”, vagy fogja meg a kezét. Ha úgy érzi, hogy “ott” minden készen áll a támadásra, akkor vegye a saját kezébe a dolgokat, és vigye el a fickót, amíg meleg.

Eredmények

Tehát foglaljuk össze. Azt tapasztaljuk, hogy a férfit a jelek felkeltik:

  • A szapora légzés, a homályos tekintet, a szívdobogás mind az izgalom ellenőrizhetetlen jelei. Ezek a tudattalanhoz és a fiziológiához tartoznak, így elég könnyű kiolvasni ezt az információt egy emberből.
  • Szemek, hang, érintés – nem verbális jelek, amelyekből megtudhatod, hogy kíváncsiak rád.
  • Arckifejezés, arcérintés, tárgyak és ruházat manipulálása – pszichológia, amely reflexes szinten elárulja az ember szándékait.
  • Fiziológia. Nos, ezzel az utolsó ponttal minden világos.

Mint láthatod, a fent felsorolt jelek alapján általában elég könnyű megérteni, hogy egy férfi akar téged. A legfontosabb, hogy képes legyen helyesen értelmezni az információkat, és néha felgyorsítani ezt a nehéz folyamatot saját maga. Ha te magad is készen állsz az intimitásra, néha nem lesz felesleges kezdeményezni, vagy egyszerűen csak megkérdezni: “Szexinek találsz?”, hogy egyszer s mindenkorra lezárd a saját vonzerőddel kapcsolatos kérdést.

About the Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may also like these