Üdvözlök minden tündökölni vágyó hölgyet!

A sminkes szakma egyedülálló, hiszen ez a „boldogság szakmája”. A hölgyek ugyanis akkor keresik fel a sminkest, amikor valami lényeges és örömteli esemény közeledik az életükben. Elsösorban esküvök, szalagavatók, ballagások elött. Ezek a történések mindenki életében központi fontosságúak és örök emléküek maradnak. Így okkal várjuk el magunktól, hogy ezeken a napokon tökéletes külsövel és ezáltal önbizalommal telve tündököljünk! Én ebben segítek! Köszönöm, hogy részese lehetek a boldogságotoknak!

BEMUTATKOZÁS

Dr. Klics Orsolya vagyok. A sminkelés szeretete 10 éves korom óta van jelen az életemben. Ugyanis ekkor kezdtem ritmikus sportgimnasztikázni. Válogatott versenyzöként a megmérettetéseken a tökéletes gyakorlatok voltak a legfontosabbak, de müvészi sport lévén a színes dresszek és szigorúan kontyba fogott haj mellett a smink is fontos része volt a megnyerö és esztétikus megjelenésnek. Innentöl kezdve kísérleteztem a sminkekkel, így visszatekintve életkoromból adódóan még inkább kevesebb, mint több sikerrel.

A sportolás befejezése után jogi egyetemet végeztem. Azonban éreztem, hogy a sminkelés tökéletes megtanulása egy beteljesülésre váró küldetés a számomra.

Ezért elvégeztem egy sminkes szakmai Kamagra képzést. Annak érdekében pedig, hogy a szépségápolás minden területét teljes körüen megismerjem, és jártasságra is szert tegyek, kozmetikus képesítést is szereztem. Így a szenvedélyemnek immáron a kellö tudás birtokában tudok hódolni.

A megszerzett tudásomat pedig a társadalom hölgy tagjainak szolgálatába állítottam. Célom, hogy mostmár én segítsek mások álmát megvalósítani.

Kapcsolat

Nappali, alkalmi vagy esküvöi sminket szeretnél?

Azt vallom, hogy minden hölgy egyedi és megismételhetetlen. Ennek megfelelöen mindenkivel Kamagra Gel személyre szabottan foglakozom.

Mottóm: maradj önmagad, és egy szépítö sminkkel hangsúlyozzuk még jobban a szépségedet! Nagyon igaz: a kevesebb néha több!

Ha szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen, amikor Te vagy a középpontban, keress meg, és próbáld ki!

Küldj Emailt:
Tárgy:
Név:
Cím:
Telefon:
Email:
Kérdésed / megjegyzésed:

TISZTELT LÁTOGATÓ !

A múlt század vége felé Super Kamagra jelentkezett az az igény nagyon sok megrendelőnél, hogy lakodalmukra a násznép szórakoztatására nem zenekart, hanem lemezlovast (Dj-t) hívnak, aki majd gondoskodik a jó zenékről, a jó hangulatról.
(Az alábbi képek mindegyikét saját rendezvényeinken készítettük!
Síró arcot nem lát rajtuk:-)

Jómagam is több mint tíz évvel ezelőtt kóstoltam bele ebbe a műfajba, így napjainkra már igen nagy tapasztalattal rendelkezem e téren. Időközben beletanultam az esküvő szervezésbe is, és évente több tíz nagyon sikeres esküvőt szerveztem-rendeztem, szolgáltam ki sokszor A-tól Z-ig.

Eddigi gyakorlatommal és tapasztalataimmal felvértezve ajánlom most Önnek elsősorban ESKÜVŐI LEMEZLOVAS szolgáltatásomat, amely nem csak az egyszerű zeneszolgáltatásból és a technika biztosításából áll.

Mivel elég nagy rálátásom van az esküvőkre, lakodalmakra, ismerem a buktatókat és a hibalehetőségeket, ezért szívesen összeállítom a szükséges forgatókönyvet, műsort vezetek, helyettesítem sok esetben a vőfélyt, játékokkal, egyéb jópofa dolgokkal színesítem a lakodalmi műsort, így Önnek ezekkel a feladatokkal a későbbiekben nem is kell foglalkoznia.

Az alábbiakban viccesen megfogalmaztam, hogy miért is jobb egy lemezlovas a lakodalomban mint egy zenekar. Ez az írás már legalább 10 éve keletkezett, azóta az internet adta szerzői szabadságot kihasználva nagyon sokan felhasználták gondolataimat, de az eredeti verzió itt olvasható 🙂

Nézzük mi szól a mellett, hogy Dj-t hívjunk a többtagú zenekar helyett …….

* A zenekarok tapasztalatunk alapján egyben maximum 40-50 percet játszanak, azután Kamagra 100 hosszabb pihenőt tartanak….

A pihenő alatt a CD lejátszó dolgozik helyettük….

* A Dj nem pihen zenélés közben, ha kell több órán keresztül folyamatosan szórakoztat….

* A zenekarok a saját feldolgozásukban, néhány hangszerrel, esetleg előre felvett midi alapokra játszanak és erre ráénekelnek vagy a dallamot klimpírozzák…. és nem minden zenész /énekes rendelkezik tökéletes angol kiejtéssel.

* A Dj akár több ezer zeneszámot is elvihet a lemezein, és azokat ön eredetiben, a megszokott módon hallgathatja…..

* A zenekar tagjai többet fogyasztanak, többe kerülnek, alkalmanként kevesebbet dolgozhatnak.

* A Dj műsorban több show elemet, játékot és látványt tudunk beiktatni, mint amit egy zenekar meg tud tenni.

* A Dj műsorával emlékezetesebbé tudja tenni az estet mint a helyi sramlizenekar, de ha nem hiszi, járjon utána…

* A Dj alkalmanként helyettesítheti a Vöfélyt, illetve elláthatja annak feladatait, így Ön pénzt takaríthat meg ! ( 2in1)

* A Dj műsor technikai kellékeivel lakodalmába varázsolhatunk egy komplett szórakozóhelyet / diszkót….

* A lemezlovas egyben műsorvezetö Kamagra Jelly is, hangulatfelelös, általában minden zenei kívánságot teljesít. Általában.

* Nosztalgia zene, retro feeling vagy karaoke is szerepelhet a müsorban, de ha látni is akarja amit hall, akkor videodiszkót rendezünk be akár a lakodalmi sátorba is !

* Elkészítjük lakodalma forgatókönyvét, ötletekkel, hasznos tanácsokkal látjuk el, ha nincs konkrét elképzelése. Legyen az ültetési rend vagy virágdíszítés, játékok .

* Zenei repertoárunkban csak táncolható slágerek szerepelnek csak eredetiben !

Bulizós, latin (salsa, mambo stb), disco, retro, rock and roll, mulatós, rock, (country, jazz, lounge, funky ) müfajban rengeteg magyar slágerrel füszerezve, az elmúlt 40 évböl !
De természetesen van Klezmer, Arab, Israeli és egyéb etno zene is, oldies slágerek, Táncdalfesztiválos összeállítás és még sorlhatnám…..

* Itt az ideje, hogy megtanuljon egy görög táncot, vagy éppen lambadázni, de limbózni és vonatozni biztosan fog !

– A jó hangulat garantált ! Erröl gondoskodik a tapasztalt lemezlovas, a jobbnál-jobb lemezek Kamagra Gold valamint az alkalmazott hang és fénytechnika ! Hozza el kedvenc lemezét, kívánságára táncolhat rá, akár többször is !

*Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít a MOBIL DEEJAY szolgáltatás, amely annyit tesz, hogy az Ön kívánságára bárhol aktiválunk hangosítást, zeneszolgáltatást, műsorvezetést, hang, -fény,-színpad és vizuáltechnika alkalmazásával.
*Az elmúlt 10 évben legkeresettebb szolgáltatásaink közé tartozik az esküvői, lakodalmi lemezlovas szolgáltatás és a Retro Party.

Árajánlatért, bővebb felvilágosításért keresse fel az “árajánlat kérése itt” menüpontunkat, vagy küldjön e-mail-t a [email protected] címre.

 

Üdvözlettel : Lénárd Zoltán lemezlovas